ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

ДОПУСТИМОСТ НА ПРОДУКТИ ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

Клиентите имат право да върнат закупените продукти от 70mai.dualsim.bg, без да определят причината в рамките на 14 (четиринадесет) календарни дни от момента на получаването им от Продавача или от представителите на Продавача. Продуктите могат да бъдат върнати, ако са запазени техните потребителски свойства, фабрични етикети и състояние за продажба. Обърнете внимание стоката не трябва да е увредена, да не e ползвана, да не е с нарушена опаковка, да не са махани фабричните протектори отпред на дисплеят и този на задната част на устройството! Ако едно от изброените условия е нарушено, клиента пак има право да върне стоката, но тогава той няма да получи пълния размер на сумата която е заплатил, а тя ще бъде процентно намалена по преценка на продавача, съгласно чл.55, т.4 от Закона за Защита на Потребителя.

Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от клиента със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари.

Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени на клиента.

Продуктите трябва да бъдат върнати в оригинална опаковка, придружена от фабрични етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.
В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, с връщането на продукта, трябва да се върне и подаръка.
В случай, че са закупени повече от един еднакви продукти и клиента желае да върне два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

За да върнат продукти, клиентите трябва да представят документ от доказателството за покупка и да попълнят формуляра за заявка за връщане.

Мобилни телефони и аксесоари
– Преди да върнеш продукта, увери се, че не е защитен с твои пароли и, че всички твои профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
– Не можеш да върнеш продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;
– Можеш да върнеш защитните фолиа за телефони само ако не са използвани;
– Нито един продукт не може да бъде върнат, ако операционните програми, с които е доставен са деинсталирани;

Изтеглете Формуляр за право на отказ.

Scroll to Top