Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
70mai Pro

24-часов мониторинг - за защита на автомобила.

С функциите time lapse и детекция на движение, осигурявана от G-сензор, 70 mai Pro поддържа видеозапис по време на "паркинг режим".

Advanced Driver Assistance System (ADAS)

Усъвършенствана система за подпомагане на водача, чрез която увеличавате безопасността при шофиране. Сигнал в реално време ви предупреждава, когато се отдалечавате от лентата или когато има опасност да ударите друго превозно средство отпред.

Страхотно качество на картината през деня така и през нощта.

1944P Super High Definition, 5 мега пиксела, 1944 пиксела резолюция с WDR, която настройва баланса на експонацията с повече подробности, както в тъмнина, така и при силна дневна светлина и създава по-ясна и жива картина.

70mai Pro

С DeFog алгоритъм в мъгла и снеговалеж.

Намалете изкривяването или влошаването на изображенията и възпроизведете ясна видимост, докато шофирате в сняг, дим или мъгла.

70mai Pro

Следващо поколение Mini Designing Behind Mirror

Проектиран да пасва на всякакви интериори на автомобила, скрит зад огледалото за обратно виждане.

Приложение за телефон

Чрез WIFI можете да получите достъп до интернет за да преглеждате и изтегляте изображения и видеоклипове при пътуване без да използвате мобилен трафик.

70maiPro_spec

Прищявка или необходимост е видеорегистратора в колата?

70mai

Инцидентите на пътя никак не са малко и като се има предвид, че никой от нас не е застрахован от действията на шофьори, които не спазват правилата за движение, отнемат предимство и предприемат рискови изпреварвания наличието на видеорегистратор може да помогне за откриване на нарушители и причинители на тежки пътни инциденти.

70mai

Редица държави признават записите от видеорегистратори при наличие на ПТП или нарушения. Не само пътните органи на реда, но и застрахователите, които изплащат по-лесно обезщетенията, ако автомобилът е снабден с камера. Най-популярна в това отношение е Русия, откъдето може да откриете купища видеоклипове в интернет със случки от пътя.

70mai

Все пак камерата записва всичко случващо се – от необичайни ситуации до красиви гледки, така стават чудесен начин за заснемане на природата по време на пътуване. По този начин преди няколко години редица шофьори успяха да снимат падането на метеор в Челябинск – събитие, на което човек не може да реагира с обикновена камера или телефон.

Scroll to Top