Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype

Xiaomi 70mai

Това е DVR камера за автомобили, чийто сензор за изображения Sony IMX323, осигурява превъзходно качество на видео записването. С функциите си WiFi връзка, G-сензор и презапис камерата предлага комфортна, безопасна и безобидна среда за шофиране.

70mai

Сензор за изображения

Видеорегистраторът поддържа запис на видео с резолюция Full HD 1080p при 30 кадъра в секунда (fps), с компресиране H.264, както и на снимки с високо качество. Камерата има широк ъгъл на видимост и може да записва видеоклипа дори при условия на слабо осветление.

70mai

Гласов контрол

Без да сваляте ръцете си от волана, можете да заснемете перфектните снимки или видеоклипове само с вашите гласови команди. Можете да кажете на това устройство да снима, да записва, да се включи и изключи, както и да включи/изключи безжичната Wi-Fi връзка.

70mai
70mai1

Интегриран AI алгоритъм

Благодарение на специални алгоритми за данни може да разпознае речта и различните акценти. Бързият процесор завършва гласовите команди почти мигновено.

70mai

Широк ъгъл 130 градуса

Ъгълът на видимост от 130 ° може да покрие три ленти от платното за движение. В случай на пътно транспортно произшествие лесно може да проследите цялата ситуация.

Без фалшив фокус при висока температура

Устройството е оборудвано с множество комплекти от стъклени сферични лещи, всяка от които има 7 слоя покритие. Това значително увеличава пропускливостта на светлина, намалява отраженията и не размазва при високи температури.

70mai_lens

APP контрол

Можете в реално време да виждате на смартфона си заснеманото видео от устройството и да го споделяте в социални мрежи, ползвайки за целта мобилното приложение за iOS или Android и безжичната Wi-Fi връзка.

70maiapp

Вграден WIFI

С вградения безжичен модул можете лесно да отворите приложението и да свържете камерата real-time, за да правите снимки, да гледате кадри в реално време или да възпроизвеждате записи където и да сте.

70maiWifi

Прищявка или необходимост е видеорегистратора в колата?

70mai

Инцидентите на пътя никак не са малко и като се има предвид, че никой от нас не е застрахован от действията на шофьори, които не спазват правилата за движение, отнемат предимство и предприемат рискови изпреварвания наличието на видеорегистратор може да помогне за откриване на нарушители и причинители на тежки пътни инциденти.

70mai

Редица държави признават записите от видеорегистратори при наличие на ПТП или нарушения. Не само пътните органи на реда, но и застрахователите, които изплащат по-лесно обезщетенията, ако автомобилът е снабден с камера. Най-популярна в това отношение е Русия, откъдето може да откриете купища видеоклипове в интернет.

70mai

Все пак камерата записва всичко случващо се – от необичайни ситуации до красиви гледки, така стават чудесен начин за заснемане на природата по време на пътуване. По този начин преди няколко години редица шофьори успяха да снимат падането на метеор в Челябинск – събитие, на което човек не може да реагира с обикновена камера или телефон.

Scroll to Top