Подложка за мишка XXL – Карта на света

14,00 лв.18,00 лв.

Голяма подложка за бюро – Карта на света е специално предложение за почитателите на красивите, уникалните и практичните аксесоари.

Изчистване

Голяма подложка за бюро – Карта на света е специално предложение за почитателите на красивите, уникалните и практичните аксесоари. Моделът представлява голяма подложка, която може да се постави на работното бюро. Върху нея се слагат клавиатурата и мишката, така че да не се ограничавате в пространството за движение. Бъдете свободни да развихрите фантазиите си и да изразите по най-добрия начин своите виждания. Подложката е с изключително стилна и интересна визия – карта на света в черно и сиво. Излъчва лукс и качество с всеки свой детайл.

Контролирайте работното или студентско бюро, благодарение на тази стилна подложка.
Благодарение на огромните си размери, ще можете да работите комфортно с мишката и клавиатурата си, и никога няма да ви болят китките. Можете също така да използвате пълната ширина на работната маса, без да се налага да премествате постоянно подложката на мишката. Ще ви зарадва също това, че е дишаща, лесно се пере и абсорбира вода в случай на злопулука.
Стилният дизайн е само черешката на тортата, която ще направи щастлив всеки, който работи в офис или се учи.

– Материал: гума, текстил
– Размери: 30 x 70 х 0.2 см – 40 x 90 х 0.2 см
– Цвят: черен с печат

Тегло 0.200 kg
Размер

70 х 30, 90 х 40

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Подложка за мишка XXL – Карта на света“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Scroll to Top