Захранващ модул Viofo с три проводника за монтаж в автомобил

29.99лв.

• Достъпно решение при употреба на паркинг режим
• Най-новият модел – с 3 проводника и засичане на „контакт“
• Възможност за настройка на напрежението на изключване
• Автоматична смяна на режимите
• Съвместим с 12V и 24V инсталации
• Лесен монтаж

Код: 31988149302 Категории: ,
(2 клиентски отзива)

Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор (комплект за хардуерно свързване или захранване за видеорегистратор) представлява най-новото решение от VIOFO за всички, които искат да се възползват от пълния потенциал на своя видеорегистратор.

Този захранващ модул е специално проектиран за моделите A119V3, A129 Duo, A129 Duo IR, A129 Pro Duo , но може да се свърже и към други видеорегистратори. Най-важната новост е, че вече устройството е с 3 проводника, с което е добавена възможността за засичане на „Контакт“ (ACC). Това осигурява на комплекта напълно автоматична смяна на режимите при кормуване и паркиране. Освен това, производителят е направил работата на устройството по-надеждна, а измерването на напрежението по-прецизно.

Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор се свързва към електрическата инсталация на автомобила и осигурява постоянно захранване на камерата. По този начин тя може да снима дори и при изключен двигател. Постоянното захранване на камерата крие риск от изтощаване на акумулатора на колата. За да се избегне прекомерното изтощаване и евентуално трудно стартиране на мотора, инженерите са предвидили възможност за настройване на „критична“ стойност на напрежението. Когато акумулаторът се изтощи и достигне тази стойност, захранването към камерата ще се прекъсне. Настройката на напрежението за изключване е лесна – чрез специален превключвател всеки път можете да изберете подходящата стойност според ситуацията.

Корпусът на устройството е малък и незабележим. Дължината на кабела е 4 метра. Монтажът не представлява трудност за всеки сръчен електротехник, но все пак е добре да се извърши от обучен и опитен специалист. Чрез това устройство може да се възползвате от пълните възможности за паркинг режим на вашата камера.

Внимание: За да работи функцията за засичане на „Контакт“ (ACC) и автоматичната смяна на режимите, кабелът трябва да се свърже с USB входа на камерата, а не с този на GPS държача.

Тегло 0.200 kg

2 отзива за Захранващ модул Viofo с три проводника за монтаж в автомобил

3,0
Базирано на 2 отзива
5 звезди
50%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
50%
  1. Петко Ангелов

  2. Димитър Илиев

    • DualSim.BG

      Здравейте, г-н Илиев,
      Изненадани сме от негативния коментар. Модула на Viofo е изключително качествен продукт. Ако сте останъл недоволен от функционалността на продукта или имате проблем с монтажа, не се колебайте да се свържете с нас, ще съдействаме във всяко едно отношение.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Scroll to Top