VIOFO A139 CH2 – Камера за автомобил

499,00 лв.549,00 лв.

 • 2K 1440P отпред  + 1080P задна камера
 • Сензор за изображение на Sony Starvis
 • F1.6 бленда, 7 елемента стъклена леща
 • 140 ° + 170 °  Широк ъгъл на гледане
 • Гласово известяване
 • Двулентов Wi-Fi – 2.4GHz и 5GHz
 • Поддържа се G-сензор и откриване на движение
 • Поддържа се режим на паркиране
 • GPS приемник (включен)
 • CPL филтър (включен)
 • Hardwire Kit – модул (опция)
 • Поддържа Micro SD карта клас 10 до 256GB (опция)
Изчистване
Код: viofo_A139CH2 Категории: ,

VIOFO A139 CH2 – Камера за автомобил

 

ВИДЕОПРЕЗЕНТАЦИЯ

QHD + FHD двуканална камера за кола

A139 2CH може да записва с ъгъл на предна камера (140 ° FOV) и задна камера (170 °) едновременно. Quad HD + Full HD  резолюции със Sony Starvis Sensor улавят супер ясни изображения, осигуряващи цялостна защита. Без значение какво се случва на A139 може да се има доверие за надеждно събиране на доказателства за инциденти.

Сензорите на Sony STARVIS осигуряват на A139 нощно виждане с висока яснота, богатите детайли се записват дори при условия на слаба осветеност.

Гласови известия

A139 използва гласови известия на говорим английски език, за да потвърди промените в настройките като включване / изключване на аудиозапис и да информира водача за събития като грешки в картата с памет и др.. Винаги можете да бъдете уверени, че ако нещо пречи на записа, то ще бъдете информирани без да е необходимо да откъсвате поглед от пътя.

2,4 GHz и 5 GHz Wi-Fi

Вградените двулентови Wi-Fi опции от 2,4 GHz и 5 GHz осигуряват бързи скорости на трансфер с възможност за изтегляне до 8 MB / s, използвайки настройката 5 GHz. Wi-Fi връзката и мобилното приложение на Viofo осигуряват достъп до опциите за настройка, изглед на живо на трите канала на камерата, възпроизвеждане на записано видео и изтегляне / споделяне на видео файлове

Вграден GPS модул

GPS модула може да записва вашите данни за скоростта и маршрута във видео файла, позволявайки на съвместимите програми да показват движението на автомобила на картата. Той също така ще поддържа синхронизирането на часовника на камерата с GPS времето, така че видео файловете да са правилна дата и час.

Три  режима при паркиране

Автоматично откриване на събитие:  Автоматично записва видеоклип при движение на обекти около автомобила.

Режим Time Lapse:  Непрекъснатият запис при избрана ниска честота на кадрите, за да се спести място за съхранение и енергия.

Запис с нисък битрейт:  Непрекъснат запис с нормална скорост с нискък битрейт, за да се спести място за съхранение – включва аудио запис.

300 ° градуса въртящ се обектив

Обективът на предната камера осигурява близо 300 ° градуса плавно завъртане, което позволява оптимален ъгъл на снимане в широк диапазон.

Кръгла поляризираща леща

CPL (Circular Polarizing Lens) може да се използва за намаляване на отраженията и отблясъците от стъкло и пътнata настилкa, което води до значително подобрено качество на изображението и контрастa в много ситуации.

Съвместим с HK3-C ACC Hardwire Kit (продава се отделно)

Режимът за паркиране осигурява 24-часово наблюдение за паркираното ви превозно средство. Когато двигателят е изключен, хардуерният комплект HK3-C ще осигури непрекъснато захранване на камерата, автоматично ще избере режим на паркиране и ще осигури изключване при ниско напрежение на акумулатора за да го предпази от прекомерно разреждане.

Тегло 0.500 kg
Карта памет

Без карта памет, 64GB Class 10, 128GB Class 10

Hardwire KIT

Без Hardwire KIT, Добавяне на Hardwire KIT

Резолюция

2K Quad HD резолюция

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „VIOFO A139 CH2 – Камера за автомобил“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Scroll to Top